ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη γη της Κρήτης το 2005, καταλάβαμε πως το νησί αυτό θα μας έδινε απλόχερα αυτό για το οποίο ανέκαθεν προοριζόμασταν, αποτελώντας όχι απλά τον απόλυτο προορισμό για διακοπές, αλλά και έναν επίγειο παράδεισο όπου όλα είναι δυνατά. Μείναμε στην Κρήτη που μας αγκάλιασε σαν καταφύγιο, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσουμε τη γενέτειρα μας, την Αθήνα, όπου βρίσκεται η δεύτερη βάση μας, αλλά ούτε και την πανέμορφη Πελοπόννησο και την Εύβοια, που είναι οι τόποι των διακοπών όλων των παιδικών αναμνήσεών μας.

0 +
Τροχόσπιτα
0 +
Γιοτ
0 +
Κατασκηνώσεις
0 +
Δραστηριότητες

Έχοντας περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στη διαχείριση αθλημάτων, την ιστιοπλοΐα με καταμαράν και τις επιχειρήσεις ιστιοπλοΐας, παρέχοντας κατασκήνωση στη θάλασσα σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες, συνδυάσαμε την αγάπη μας για τα πολυτελή συμπαγή αυτοκινούμενα/αυτοκίνητα και τα ευέλικτα vans. Η εμπειρία μας στα RV συνέδεσε όλες τις κουκκίδες που αντιπροσωπεύουν τους αγαπημένους μας προορισμούς σε έναν μεγάλο κύκλο συνεργασιών και εμπειριών. Όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαμε κρυφά σημεία και μέρη, προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε τις καλύτερες συμβουλές που έχουν να προσφέρουν οι ντόπιοι και τελικά συνδυάσαμε όλες αυτές τις εμπειρίες κατασκηνωτών με το εκπτωτικό δίκτυο συνεργατών μας και με τον καλύτερο ταξιδιωτικό οδηγό για κατασκηνωτές! Τότε ήταν που ο Ερμής και το πλήρωμά του σχεδίασαν το Luna Trips RV & Yachts Road Trip & Sailing Network.

Η φάση του βαλσαμικού φεγγαριού είναι η ιδανικότερη περίοδος για χαλάρωση, ξεκούραση και αναγέννηση. Κατά την διάρκεια της φάσης αυτής, και σύμφωνα πάντα με την παράδοση, χρειαζόμαστε περισσότερη ξεκούραση από ποτέ, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι ιδανική περίοδος για αναζωογόνηση, δροσερά μπάνια στη θάλασσα, ήρεμες νύχτες παρέα με ένα βιβλίο ή μουσική ή απλά με συζητήσεις με αυτούς που εκτιμούμε, ανταλλάσοντας ιστορίες και εμπειρίες, τους μεγαλύτερους φόβους και τα μεγαλύτερα όνειρα, προετοιμάζοντας ένα γεύμα σαν δείγμα εκτίμησης προς τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας ή περνώντας χρόνο μόνοι μας. Αυτή η LUNA εμπειρία είναι μοναδική σαν την ίδια την έκλειψη σελήνης.

Γιατί LUNATRIPS?

[πατήστε τα νούμερα για να το ανακαλύψετε]

Book Online

You can follow our network of partners for discounts.

We’ve got a complete range of Maneuverable RVs & Campers, specialized in Greece’s slim, inclined and sometimes crowded roads, having Unlimited Access in and out of the city where others can’t go.
Slow down to go further…

We are based in Chania town, the heart of the most secluded area of Crete and in Athens, the mother heart of all the veins. Save time and money by avoiding driving more than you should. Connect all the dots and enjoy your camping road trip to the maximum.

We provide more Basics included in every hiring than anyone would ever imagine and a big range of Extras for hiring – thus helping you experience a real adventure rather than a mundane place to sleep.

By booking you get our RVs & Campers Network’s Luna Discount Card and get a discount at unique gastronomy points, sports activities spots, organized camping areas, car repair garages or even gas stations and also our Network’s Luna Travel Guide only for campers.

We also offer Special Discounts for early booking, multiday trips, repeated guests and more.

In each vehicle a welcome gift will be waiting for you as well as T-shirts in case of participation Luna Challenge.

Finally, choosing Luna Trips
means that you support our
Beach Cleaning Ecological Programme
!

While booking with us you contribute to our Eco Luna Project.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το δίκτυο συνεργατών μας για εκπτώσεις.

Έχουμε μια μεγάλη γκάμα από ευέλικτα κατασκηνωτικά οχήματα, εξειδικευμένα για τους στενούς, ανηφορικούς και μερικές φορές πολυσύχναστους δρόμους μας, ενώ έχουν απεριόριστη πρόσβαση μέσα και έξω από την πόλη, όπου άλλοι δεν μπορούν να πάνε. Οδηγείστε αργά για να φτάσετε πιο μακριά…

Βρισκόμαστε στην πόλη των Χανίων, την καρδιά της πιο όμορφης περιοχής της Κρήτης αλλά και στην Αθήνα, τη «καρδιά» όλων των προορισμών στην Ελλάδα. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Συνδέστε όλες τις «πινέζες» προορισμού σας στο χάρτη μας και απολαύστε το οδικό σας ταξίδι στο μέγιστο.

Παρέχουμε περισσότερες δωρεάν βασικές παροχές σε κάθε ενοικίαση απ’ ότι θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί, αλλά και μια μεγάλη γκάμα πρόσθετου εξοπλισμού για ενοικίαση – βοηθώντας σας, έτσι, να βιώσετε μια πραγματική περιπέτεια και όχι απλά να νοικιάσετε ένα όχημα προς διαμονή.

Χρησιμοποιείστε την εκπτωτική Luna κάρτα και κερδίστε έκπτωση σε μοναδικά εστιατόρια, αθλητικές δραστηριότητες, οργανωμένα camping και βενζινάδικα με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου για αυτοκινούμενα ταξιδιωτικό οδηγού μας!

Προσφέρουμε επίσης Ειδικές Εκπτώσεις για Early Booking κράτηση, πολυήμερες εκδρομές, επαναλαμβανόμενους επισκέπτες και άλλα.

Σε κάθε όχημα θα σας περιμένει ένα δώρο καλωσορίσματος καθώς και μπλουζάκια σε περίπτωση συμμετοχής στο Luna Challenge.

Τέλος, επιλέγοντας την Luna Trips
σημαίνει ότι υποστηρίζετε το
Οικολογικό Πρόγραμμα μας Καθαρισμού των Παραλιών!

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης!

× Available from 10:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday