Οι διακοπές αφορούν τη δημιουργία αναμνήσεων – αφήστε τις να είναι όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικές!

Δημιουργήσαμε το Luna Challenge – διασφαλίζοντας έτσι ότι σας παρέχουμε το έναυσμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας μαζί μας. Η Ελλάδα τα έχει όλα: εκπληκτικές παραλίες, γαλήνια τοπία, ζωντανή νυχτερινή ζωή, δροσερά θαλάσσια σπορ, νόστιμη γαστρονομία! Δείτε τα να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας ολοκληρώνοντας το Luna Challenge.

Είναι τόσο απλό:

Ανεβάστε φωτογραφίες στον λογαριασμό σας στο Instagram ή στο Facebook που ολοκληρώνετε τις 6 προκλήσεις μας φορώντας το ταμπλό σας Luna Trips και κρατώντας το πανό #lunachallengeGR για να εξοικονομήσετε 5% από την αξία του ταξιδιού σας.

Πόσο υπέροχο είναι αυτό;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

1) Διαλογιστείτε και χαλαρώστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο
2) Συμμετοχή σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα
3) Μαγειρέψτε κάτι νόστιμο
4) Φτάστε σε καταρράκτη / χιονόπτωση ή υποβρύχιο πλάνο
5) Φυτέψτε ένα δέντρο / καθαρίστε το από πλαστικό / ταΐστε ένα ζώο ή οποιαδήποτε άλλη φιλική προς το περιβάλλον δράση
6) Αφήστε μας κριτική!

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Φωτογραφηθείτε να ολοκληρώνετε την κάθε πρόκληση ενώ φοράτε το μπλουζάκι του Luna Challenge.  (Δίνεται δωρεάν σε όσους συμμετέχουν στη δοκιμασία με τη δέσμευση να παρουσιάσουν έστω μια φωτογραφία).

2) Αναρτήστε τις φωτογραφίες αυτές στον λογαριασμό σας σε Instagram ή Facebook κάνοντας tag @lunatripsgr και χρησιμοποιήστε τα hashtags  #lunatripsgr και #lunachallengeGR.

3) Κατά την παράδοση του RV σας, δείξτε μας τις αναρτήσεις σας.

Αυτό ήταν! Θα σας επιστρέψουμε το 5% της ενοικίασης RV!

ΟΡΟΙ
LUNA CHALLENGE

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι να δημιουργήσετε άλλους μόνο για το Luna Challenge.

Συμμετέχοντας στο Luna Challenge και δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες σας με την ετικέτα @lunatripsgr, μας δίνετε την άδεια να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες στα κοινωνικά μας μέσα για προωθητικούς σκοπούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η επιστροφή 5% δεν περιλαμβάνει επιπλέον πληρωμές σχετικά με πρόσθετα είδη ή ασφάλιση, αλλά μόνο το τέλος ενοικίασης τροχόσπιτου RV.

Υπάρχει μέγιστη έκπτωση, οπότε προσέξτε ότι μπορεί να έχετε ήδη φτάσει τα όριά σας από άλλες εκπτώσεις (προκράτηση, επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες κλπ).

Book Online

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης!

× Available from 10:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday