Οι διακοπές παραδοσιακά ταυτίζονται τη δημιουργία νέων αναμνήσεων – κάντε τες λοιπόν όσο το δυνατόν πιο συναρπαστικές!

Εμείς στη Luna Trips δημιουργήσαμε για εσάς τη δοκιμασία «Luna Challenge» με στόχο να σας παρακινήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Η Κρήτη τα έχει όλα: εκπληκτικές παραλίες, γαλήνια τοπία, νυχτερινή ζωή, θαλάσσια σπορ, υψηλή γαστρονομία και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας! Παρακολουθήστε τη να ξεδιπλώνει όλη της την ομορφιά μπροστά στα μάτια σας, ακολουθώντας τις προκλήσεις της Luna Challenge.

Είναι τόσο απλό:

Ανεβάστε φωτογραφίες στο λογαριασμό σας σε Instagram ή Facebook ολοκληρώνοντας τις 6 προκλήσεις μας και ενώ φοράτε το Luna Trips Μπλουζάκι ώστε να εξοικονομήστε 5% από την αξία ενοικίασης του οχήματός σας!

Πόσο υπέροχο είναι αυτό;

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

1) Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή του ηλίου

2) Διαλογιστείτε και χαλαρώστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο

3) Συμμετέχετε σε κάποιου είδους αθλητική δραστηριότητα

4) Γευθείτε ένα αυθεντικό κρητικό πιάτο ή φρούτα δίπλα στην παραλία

5) Αγκαλιάστε το Luna RV που επιλέξατε για τις διακοπές σας

6) Καθαρίστε μια παραλία

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ

1) Φωτογραφηθείτε να ολοκληρώνετε την κάθε πρόκληση ενώ φοράτε το μπλουζάκι του Luna Challenge.  (Δίνεται δωρεάν σε όσους συμμετέχουν στη δοκιμασία με την δέσμευση να παρουσιάσουν έστω μια φωτογραφία).

2) Αναρτήστε τις φωτογραφίες αυτές στον λογαριασμό σας σε Instagram ή Facebook κάνοντας tag @lunatripsgr και χρησιμοποιήστε τα hashtags  #lunatripsgr και #lunachallengeGR

3) Κατά την παράδοση του RV σας, δείξτε μας τις αναρτήσεις σας.

Αυτό ήταν! Θα σας δώσουμε πίσω το 5% της ενοικίασης του οχήματός σας!

ΟΡΟΙ ΤΟΥ
LUNA CHALLENGE

Προκειμένου η συμμετοχή σας να είναι έγκυρη, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων και να μην δημιουργείτε άλλους μόνο για την πρόκληση.

Συμμετέχοντας στο Luna Challenge και δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες σας με τo hashtag @lunatripsGR, μας δίνετε την άδεια να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες στα κοινωνικά μας δίκτυα για διαφημιστικούς σκοπούς.

Προσοχή: Η επιστροφή του 5% δεν περιλαμβάνει τυχόν πληρωμές για extra εξοπλισμό ενοικίασης ή ασφάλισης, παρά μόνο του κόστους ενοικίασης του οχήματος.

Υπάρχει μέγιστη συνολική έκπτωση 10%, οπότε λάβετε υπόψη ότι μπορεί να έχετε ήδη συμπληρώσει αυτό το ποσοστό από άλλες ειδικές εκπτώσεις (πολυήμερων ενοικιάσεων, Early Booking κρατήσεων, επαναλαμβανόμενου πελάτη κλπ).