Εδώ στη Luna Trips RV & Campervans & Yachts γνωρίζουμε ειλικρινά την ευθύνη μας να διατηρούμε καθαρά μερικά από τα πιο κρυστάλλινα νερά και τα πιο πράσινα δάση στον κόσμο!

Το πνεύμα της Κρήτης κατοικεί σε ελαιώνες και αμπελώνες, ανάμεσα σε κορυφογραμμές, μονοπάτια και σπηλιές. Στην Κρήτη, η απεραντοσύνη της φύσης, μακριά από το άγχος και την πίεση μιας κοσμικής σύγχρονης πραγματικότητας, αποκαλύπτει έναν ξεχωριστό κόσμο πέρα από τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Πάνω από όλα όμως η Κρήτη είναι ήλιος και θάλασσα! Αλλά το θέμα με την Ελλάδα είναι ότι είναι πολύ περισσότερα από τα παραπάνω, κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, της Άνοιξης και του Χειμώνα. Δάση, καταρράκτες, φαράγγια, λίμνες και χωριά θα αιχμαλωτίσουν την ψυχή σας.

Είναι πεποίθησή μας ότι για να έχουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, πρέπει πρώτα να υιοθετήσουμε τον τρόπο ζωής που θα θέλαμε να δούμε στους άλλους. Είναι δική μας ευθύνη να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο κόσμος δεν θα αλλάξει με την γνώμη μας, αλλά με το παράδειγμά μας.

Εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τη χρήση πλαστικού, παρέχουμε στα RV την πιο πρόσφατη τεχνολογία μείωσης των εκπομπών CO2, χρησιμοποιούμε στα γραφεία μας και στα οχήματά μας ηλιακή ενέργεια, βελτιώνουμε συνεχώς τις λειτουργίες μας χρησιμοποιώντας όλο και λιγότερο νερό και φυσικά ανακυκλώνουμε.

Η Luna Trips RVs & Campers είναι εξαιρετικά περήφανη που υποστηρίζει περιβαλλοντικά έργα, δωρίζοντας το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών μας, ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές CO2 και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Πάμε Luna Trippers!
Βάλτε τα δυνατά σας να διατηρήσουμε την Κρήτη καθαρή!

Book Online

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης!

× Available from 10:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday