ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλοι!

Το εσωτερικό των RV & Yachts μας είναι ιδανικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς το ευρύχωρο εσωτερικό σαλόνι προσφέρει μια πολυτελή και ζεστή εμπειρία, με δυνατότητα συστήματος θέρμανσης. Κάθε μήνας είναι διαφορετικός και πλήρως εκμεταλλεύσιμος. Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι στη θάλασσα καθώς τα νερά είναι πιο ζεστά, ενώ τους πιο κρύους μήνες μπορείτε να ταξιδέψετε στα χιονισμένα βουνά ή στα ήσυχα ψαροχώρια, να ζήσετε την ηρεμία και να γνωρίσετε τον ελληνικό τρόπο ζωής. Τους πιο ήσυχους μήνες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του Luna Trip RVs & Yachts με αρκετά χαμηλό κόστος. Χαμηλοί ναύλοι αλλά υψηλές φροντίδες όμως!

Τα συν (+)

Ελευθερία και Ιδιωτικότητα

Με ένα τροχόσπιτο Luna RV ή Yacht, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας για την τελευταία στιγμή και να μπορείτε να κανονίσετε πόσο χρόνο θέλετε να αφιερώσετε σε ένα μέρος, καθώς και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε έναν προορισμό στο χρονοδιάγραμμά σας. Αλλά θα έχετε πάντα ασφαλή τον ιδιωτικό σας χώρο. Τι πιο υπέροχο και πιο κοντά στην απόλυτη ελευθερία από αυτό;

Απομόνωση και ηρεμία

Ταυτόχρονα, μπορείτε να επισκεφτείτε μια ποικιλία από μέρη που δεν θα ήταν δυνατά αν μένατε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Επομένως, τα μέρη που θα επισκεφτείτε, οδηγώντας ένα Luna RV ή Yacht, θα είναι μοναδικής ομορφιάς (θα μοιραστούμε μαζί σας όλα τα μυστικά μας!). μακριά από πολλούς ανθρώπους, αν αυτό είναι που αναζητάτε.

Αντισυμβατικό και Συμβατικό

Οι διακοπές Luna είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Ακούγεται συχνά ότι όσοι επιλέγουν για πρώτη φορά κατασκηνωτή ή γιοτ, δεν επιστρέφουν στις “συμβατικές” διακοπές! Ταυτόχρονα, διατηρούν όλα τα θεμελιώδη στοιχεία των συμβατικών ανέσεων διακοπών, όπως ο ύπνος σε ένα μαλακό και άνετο κρεβάτι, το ντους, το μαγείρεμα κ.λπ.

Δραστήριος και Χαλαρός

Αν έχετε ενεργητική διάθεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να πάρετε αρκετές πρωτοβουλίες ζώντας την περιπετειώδη ζωή ή να δοκιμάσετε ένα extreme sport. Από την άλλη, μπορείτε απλά να απολαύσετε το ταξίδι σας και να χαλαρώσετε.

Στη φύση και στο κοσμικό

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να μεταφερθείτε από την καρδιά της φύσης στον πυρήνα της κοσμικής ζωής, σε μερικά από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα μέρη ανάμεσα σε άλλους ταξιδιώτες διαφορετικών πολιτισμών.

Για τα ταξίδια Luna RVs & Yachts η ασφάλεια έρχεται πρώτη και δεύτερη και τρίτη…

Συνιστάται ιδιαίτερα να μην φοράτε παπούτσια ή σαγιονάρες στην καμπίνα που φοράτε σε εξωτερικούς χώρους. Το εσωτερικό μπορεί να έχει ένα πάτωμα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, μερικές φορές. Τα παπούτσια απαγορεύονται μέσα στο τροχόσπιτο, εκτός εάν δεν χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχουν τακούνια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αποφύγετε την οδήγηση με παντόφλες γιατί είναι επικίνδυνο.

Κατά τη διάρκεια του Luna Trip (κατά την οδήγηση) οι άνθρωποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν και όλοι πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας ή σωσίβιο.

Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ κατά την οδήγηση με κατώτερα όρια 0,25-40g/l.

Τα κατοικίδια έως περίπου 8 κιλά είναι ευπρόσδεκτα. Σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτικός ο βιολογικός καθαρισμός του τροχόσπιτου ή του σκάφους μετά το τέλος του ταξιδιού σας, με επιπλέον χρέωση 60€.

Μπορούμε να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές, από τη συσσωρευμένη εμπειρία μας, για να κάνετε τις διακοπές σας με ένα τροχόσπιτο αξέχαστες!

Σε κάθε στάση μην ξεχνάτε να αγοράζετε προμήθειες για μαγείρεμα. Αυτό θα μειώσει δραματικά το συνολικό κόστος των τροφίμων. Επιλέξτε μόνο ταβέρνες και εστιατόρια για ειδικά δείπνα.

Κοιτάξτε τον νυχτερινό ουρανό μακριά από οργανωμένους χώρους κατασκήνωσης ή πεζοναύτες, σε μια παραλία της επιλογής σας και παρακολουθήστε τα αστέρια να χορεύουν. Θα ξυπνήσεις το επόμενο πρωί και θα νομίζεις ότι είσαι ακόμα σε όνειρο.

Περικυκλώστε τις μοναδικές σας στιγμές στο ταξίδι με μουσική της επιλογής σας. Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν γείτονες.

Εάν η παρέα σας είναι μεγάλη, απλώς συμβουλευτείτε μας για την ενοικίαση ενός δεύτερου Luna RV ή Yacht. Θα ζήσετε το πιο ξεχωριστό ταξίδι ποτέ, ως «στόλος» και θα διασκεδάσετε πολύ αφού θα σας παρέχουμε walkie talkies!

Το κλίμα της Ελλάδας είναι μεσογειακό με ήπιες θερμοκρασίες, χαμηλή υγρασία και ηλιοφάνεια πάνω από 300 ημέρες το χρόνο.

Τους θερμότερους μήνες (Ιούλιος – Αύγουστος), οι ημερήσιες θερμοκρασίες κυμαίνονται από 25 °C έως 35 °C ενώ τους ψυχρότερους μήνες (Ιανουάριος – Φεβρουάριος) από 10 °C έως 16 °C.

Το οδικό δίκτυο της Ελλάδας είναι γενικά καλό με πολλούς ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Η οδήγηση ενός μεγάλου τροχόσπιτου/αυτοκίνητου σε οποιονδήποτε δρόμο απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σας. Πρέπει να οδηγείτε αργά όταν διασχίζετε αρκετούς ορεινούς και δευτερεύοντες δρόμους καθώς είναι γενικά στενοί. Διασχίζοντας τα χωριά, να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να βρείτε παιδιά να παίζουν στο δρόμο ή ηλικιωμένους να προσπαθούν να τον διασχίσουν. Αποφύγετε να πλησιάζετε σε ιστορικά αξιοθέατα (εάν δεν επιτρέπεται), εκτός εάν οδηγείτε ένα μικρό τροχόσπιτο ή ένα χερσαίο 4×4. Όταν περνάτε ή παρκάρετε κοντά σε δέντρα, μπαλκόνια και τέντες, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πάνω μέρος του τροχόσπιτου. Εδώ συμβαίνουν τα περισσότερα ατυχήματα.

Τα όρια ταχύτητας είναι: 90 km/h στον αυτοκινητόδρομο, 70 km/h δευτερεύοντες δρόμοι και 40 km/h σε πόλεις και χωριά, εκτός εάν τα σήματα κυκλοφορίας δείχνουν διαφορετικά.

Ενώ βρίσκεστε στη θάλασσα, διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας εάν πηγαίνετε γυμνό, ώστε να βρείτε έναν χώρο ελλιμενισμού αρκετά νωρίς. Τα ελληνικά λιμάνια μπορεί να γεμίσουν πολύ την υψηλή περίοδο.

Απαιτούμε από τους πελάτες μας να:

Να είστε 23 ετών και άνω.
Να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β για τουλάχιστον 3 χρόνια.
Να έχετε πλήρη και τρέχουσα άδεια οδήγησης. Οι άδειες που έχουν ανασταλεί ή κυρωθεί δεν γίνονται δεκτές για κανένα λόγο.

  • Εάν επιθυμείτε να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο / σταθμό λεωφορείου ή από οπουδήποτε αλλού, ενημερώστε μας σχετικά με τις λεπτομέρειες άφιξης πτήσης / λεωφορείου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει επιβεβαίωση από εμάς.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει ότι το δίπλωμα οδήγησής σας είναι έγκυρο.
  • Βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική σας κάρτα διαθέτει αρκετά χρήματα για να ολοκληρώσει την ενοικίαση καθώς και την πληρωμή της εγγύησης ή οποιουδήποτε επιπλέον εξοπλισμού.

Θα νιώσετε πιο άνετα με τα RV ή τα γιοτ μας εάν πακετάρετε τα υπάρχοντά σας σε μια τσάντα (τύπου). Υπάρχει άφθονος χώρος αποθήκευσης στις κατασκηνώσεις για μαλακές/μικρές τσάντες. Οι μεγάλες βαλίτσες είναι εντάξει για να τις φέρετε αλλά όχι ιδανικές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποθηκεύσουμε τις μεγάλες βαλίτσες σας, σε περίπτωση που ταξιδεύετε από Χανιά προς Χανιά ή από Αθήνα προς Αθήνα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε μας ένα e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να σας στείλουμε σε μια αξέχαστη περιπέτεια!

Είμαστε μια εταιρεία προσανατολισμένη στο ελεύθερο κάμπινγκ και τα RV μας είναι εξαιρετικά αυτόνομα για να σταθμεύσετε σχεδόν οπουδήποτε (εκτός από το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και ειδικά τα vintage οχήματα με κινητήρες ντίζελ). Λόγω της οικολογικής μας προσέγγισης, καθώς όλα τα RV μας διαθέτουν τουαλέτες με κασέτα έκτακτης ανάγκης και κουτιά απορριμμάτων νερού για το νεροχύτη, προσφέρουμε μεγάλη αίσθηση ελευθερίας.

Ο ελληνικός νόμος σας δίνει την άδεια να κατασκηνώσετε σε οργανωμένα κάμπινγκ και σε καθορισμένους χώρους για 24ωρη στάση χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον ηλιακό θόλο, το εξωτερικό τραπέζι και τις καρέκλες. Ο νόμος είναι πολύ χαλαρός εδώ όμως και μόνο σε ορισμένα τουριστικά μέρη μπορεί να δοθεί ειδοποίηση, σε περίπτωση που για παράδειγμα είσαι εκεί για πολλές μέρες μπορεί να σου προτείνουν να μετακομίσεις σε άλλο μέρος γιατί δεν “σταματάς” αλλά είσαι “κατασκήνωση”.

Book Online

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης!

× Available from 10:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday