ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη γη της Κρήτης το 2005, καταλάβαμε πως το νησί αυτό θα μας έδινε απλόχερα αυτό για το οποίο ανέκαθεν προοριζόμασταν, αποτελώντας όχι απλά τον απόλυτο προορισμό για διακοπές, αλλά και έναν επίγειο παράδεισο όπου όλα είναι δυνατά. Μείναμε στην Κρήτη που μας αγκάλιασε σαν καταφύγιο, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσουμε τη γενέτειρα μας, την Αθήνα, όπου βρίσκεται η δεύτερη βάση μας, αλλά ούτε και την πανέμορφη Πελοπόννησο και την Εύβοια, που είναι οι τόποι των διακοπών όλων των παιδικών αναμνήσεών μας.

0 +
Προορισμοί
0 +
Δραστηριότητες
0 +
Οχήματα

Περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην διαχείριση αθλητικών οργανισμών και στον εναλλακτικό ιστιοπλοϊκό τουρισμό, προσφέροντας ουσιαστικά camping από τη θάλασσα σε ταξιδιώτες με πάθος για την περιπέτεια, μας οδήγησαν πατέρα και γιο να ενώσουμε την αγάπη μας για πολυτελή ενιαία αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και ευκίνητα van. Η ταξιδιωτική μας εμπειρία ήρθε να ενώσει όλες τις «πινέζες» στο χάρτη από τους αγαπημένους μας προορισμούς, σχηματίζοντας ένα μεγάλο κυκλικό δίκτυο αποτελούμενο από σταθμούς και συνεργασίες με αθλητικές δραστηριότητες και γαστρονομικές εμπειρίες, και δίνωντας, έτσι, μορφή σε έναν άκρως ενδιαφέροντα χάρτη για road trip. Όλα αυτά τα χρόνια εξερευνήσαμε τους μυστικούς προορισμούς που προσφέρει το νησί και προσπαθήσαμε πολύ να καταγράψουμε όλα τα μυστικά του κάθε τόπου από τους ντόπιους, ώστε σταδιακά να συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες αυτές στον αναλυτικότερο και πιο εξειδικευμένο για αυτοκινούμενα ταξιδιωτικό οδηγό της Κρήτης. Τότε ήταν η στιγμή που ο Ερμής σχεδίασε το Luna Trips RVs & Campers Road Trip Network.

Η φάση του βαλσαμικού φεγγαριού είναι η ιδανικότερη περίοδος για χαλάρωση, ξεκούραση και αναγέννηση. Κατά την διάρκεια της φάσης αυτής, και σύμφωνα πάντα με την παράδοση, χρειαζόμαστε περισσότερη ξεκούραση από ποτέ, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι ιδανική περίοδος για αναζωογόνηση, δροσερά μπάνια στη θάλασσα, ήρεμες νύχτες παρέα με ένα βιβλίο ή μουσική ή απλά με συζητήσεις με αυτούς που εκτιμούμε, ανταλλάσοντας ιστορίες και εμπειρίες, τους μεγαλύτερους φόβους και τα μεγαλύτερα όνειρα, προετοιμάζοντας ένα γεύμα σαν δείγμα εκτίμησης προς τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας ή περνώντας χρόνο μόνοι μας. Αυτή η LUNA εμπειρία είναι μοναδική σαν την ίδια την έκλειψη σελήνης.

Γιατί LUNATRIPS?

[πατήστε τους αριθμούς για να το ανακαλύψετε]