ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη γη της Κρήτης το 2005, καταλάβαμε πως το νησί αυτό θα μας έδινε απλόχερα αυτό για το οποίο ανέκαθεν προοριζόμασταν, αποτελώντας όχι απλά τον απόλυτο προορισμό για διακοπές, αλλά και έναν επίγειο παράδεισο όπου όλα είναι δυνατά. Μείναμε στην Κρήτη που μας αγκάλιασε σαν καταφύγιο, χωρίς όμως ποτέ να ξεχάσουμε τη γενέτειρα μας, την Αθήνα, όπου βρίσκεται η δεύτερη βάση μας, αλλά ούτε και την πανέμορφη Πελοπόννησο και την Εύβοια, που είναι οι τόποι των διακοπών όλων των παιδικών αναμνήσεών μας.

0 +
Τροχόσπιτα
0 +
Γιοτ
0 +
Κατασκηνώσεις
0 +
Δραστηριότητες

Έχοντας περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στη διαχείριση αθλημάτων, την ιστιοπλοΐα με καταμαράν και τις επιχειρήσεις ιστιοπλοΐας, παρέχοντας κατασκήνωση στη θάλασσα σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες, συνδυάσαμε την αγάπη μας για τα πολυτελή συμπαγή αυτοκινούμενα/αυτοκίνητα και τα ευέλικτα vans. Η εμπειρία μας στα RV συνέδεσε όλες τις κουκκίδες που αντιπροσωπεύουν τους αγαπημένους μας προορισμούς σε έναν μεγάλο κύκλο συνεργασιών και εμπειριών. Όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαμε κρυφά σημεία και μέρη, προσπαθήσαμε σκληρά να βρούμε τις καλύτερες συμβουλές που έχουν να προσφέρουν οι ντόπιοι και τελικά συνδυάσαμε όλες αυτές τις εμπειρίες κατασκηνωτών με το εκπτωτικό δίκτυο συνεργατών μας και με τον καλύτερο ταξιδιωτικό οδηγό για κατασκηνωτές! Τότε ήταν που ο Ερμής και το πλήρωμά του σχεδίασαν το Luna Trips RV & Yachts Road Trip & Sailing Network.

Η φάση του βαλσαμικού φεγγαριού είναι η ιδανικότερη περίοδος για χαλάρωση, ξεκούραση και αναγέννηση. Κατά την διάρκεια της φάσης αυτής, και σύμφωνα πάντα με την παράδοση, χρειαζόμαστε περισσότερη ξεκούραση από ποτέ, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι ιδανική περίοδος για αναζωογόνηση, δροσερά μπάνια στη θάλασσα, ήρεμες νύχτες παρέα με ένα βιβλίο ή μουσική ή απλά με συζητήσεις με αυτούς που εκτιμούμε, ανταλλάσοντας ιστορίες και εμπειρίες, τους μεγαλύτερους φόβους και τα μεγαλύτερα όνειρα, προετοιμάζοντας ένα γεύμα σαν δείγμα εκτίμησης προς τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας ή περνώντας χρόνο μόνοι μας. Αυτή η LUNA εμπειρία είναι μοναδική σαν την ίδια την έκλειψη σελήνης.

Γιατί LUNATRIPS?

[πατήστε τα νούμερα για να το ανακαλύψετε]